Cabinet stomatologic aldadent logo Cabinet stomatologic home rollCabinet stomatologic galerieCabinet stomatologic contact Implantari dentare susdr
            Implantari dentare dinti
      Urgente stomatologice reclama  
      021.665.52.50
0726.844.367
 
 

Cel mai important obiectiv al nostru
este asigurarea confortului
pacienţilor noştri

Pentru că sănătatea şi confortul copilului
sunt extrem de importante
vă aşteptăm la noi.

Nu se sacrifica integritatea
dintilor vecini estetic
- lucrarile pe implanturi
dentare arata identic cu
dintii naturali

 

PROFILAXIE DENTARA

Profilaxia reprezinta prevenirea imbolnavirii dentare,dar si prevenirea complicatiilor, in cazul afectiunilor deja existente. De aceea sunt foarte importante vizitele regulate la medicul dentist, pentru a putea surprinde si trata din timp diversele afectiuni dentare si pentru a preveni aparitia altora.
In clinica noastra oferim urmatoarele servicii de profilaxie dentara: - indrumari privind igiena orala (tehnici de periaj, folosirea atei dentare, folosirea periutelor interdentare) - detectarea placii bacteriene cu ajutorul revelatorilor de placa - fluorizare locala cu ajutorul gutierelor - sigilarea santurilor si fosetelor de pe suprafetele cu care se face masticatia - detartraj cu ultrasunete, prophy jet, periaj profesional

TERAPIA CARIILOR

Caria dentara este o leziune care distruge tesuturile dure ale dintelui. In fazele incipiente, ea nu poate fi observata decat de catre medicul dentist, de aici rezulta importanta controalelor periodice la cabinetul de stomatologie, pentru a putea surprinde imbolnavirea in stadiul incipient.
Tratamentul cariilor urmareste: - indepartarea in totalitate a tesuturilor dentare afectate, - protectia tesuturilor sanatoase, prin utilizarea unor materiale care izoleaza dintele de variatiile de temperatura, - reconstructia dintelui (plomba), cu ajutorul unor materiale care asigura in egala masura rezistenta, functionalitate si estetica. Intregul tratament se realizeaza sub anestezie locala, care inlatura orice disconfort.

PROTETICA

Atunci cand caria dentara a distrus o mare parte din dinte, acesta nu mai poate fi refacut printr-o simpla plomba. De aceea este necesara protectia peretilor sanatosi, prin acoperirea lor cu o coroana dentara.
Daca totusi dintele nu mai poate fi salvat si este extras, spatiul lipsa poate fi completat fie printr-o lucrare protetica (punte dentara), fie cu ajutorul unui implant dentar.
Pentru ca folosim materiale de cea mai buna calitate, pentru ca avem o colaborare stransa cu tehnicienii dentari si pentru ca acordam o atentie speciala dorintelor pacientului, obtinem lucrari protetice care exceleaza prin estetica si functionalitate.
In clinica noastra se realizeaza: - lucrari protetice din portelan, cu suport metalic (crom cobalt sau aur platinat) - lucrari protetice din portelan, pe suport din oxid de zirconiu,- lucrari protetice din portelan fara suport metalic, - incrustatii, - fatete ceramice sau din compozit, - lucrari pe implanturi dentare
- proteze acrilice si scheletate

LUCRARI PROTETICE PE ZIRCONIU

Noutatea tratamentelor protetice in Europa si USA consta in inlocuirea clasicelor coroane metalo-ceramice (cunoscute popular si sub denumirea de "coroane de portelan") cu coroane ceramice pe suport zirconiu.
La „ALDA DENT” echipa de specialisti proteticieni si tehnicieni dentari utilizeaza aceasta metoda in primul rand datorita avantajelor estetice.

FATETE CERAMICE

Fatetarea din portelan (fatete dentare din ceramica) este cea mai noua metoda de folosire a artei si stiintei cosmeticii dentare. Fatelele din portelan creeaza un aspect firesc al danturii, datorita absentei metalului, oferind o translucenta foarte apropiata de cea a dintilor naturali.


PARODONTOLOGIE


Afectiunile gingivale - cea mai importanta cauza a pierderii dintilor la populatia adulta. "Ignorati-va dintii si veti ramane fara ei!" Dintii dumneavoastra ar trebui sa va serveasca toata perioada vietii.
Cu o ingrijire adecvata acest lucru se poate realiza. Periajul regulat, folosirea atei dentare si vizitele periodice pentru detartraj si periaj profesional pot ajuta in evitarea bolilor parodontale care sunt principala cauza a pierderii dintilor.

ALBIREA DINTILOR

Este un procedeu care se poate realiza acasa sau in cabinetul stomatologic.
Albirea realizata acasa : utilizeaza geluri speciale care se aplica pe dinti cu ajutorul gutierelor. (Gutierele sunt mulaje din plastic confectionate in laborator dupa forma arcadei dentare). Chitul de albire folosit acasa realizeaza albirea in totalitate a dintelui. Este indicat celor care au dintii sanatosi, fara restaurari.

Tratamente efectuate in clinica noastra:

  Extractii dentare
  Interventii chirurgicale parodontale - operatii cu lambou
  Rezectii apicale
  Odontectomii 
  Chistectomii
  Alveolotomii 
  Chiuretaj periapical
  Regularizari de creasta 
  Tratament chirurgical al diferitelor afectiuni bucale (granuloame, chisturi, papiloame, dinti inclusi, resturi radiculare etc )
  Implanturi dentare


ALTE SERVICII

Programe de fidelizare insotite de reduceri pentru pacientii nostri ce urmeaza un tratament mai indelungat.
Pentru firme sau minim cinci persoane, oferim abonamente anuale, in cadrul carora beneficiati de asistenta stomatologica la preturi atractive si cu diferite avantaje. 

 

  Cabinet stomatologic dinte